Διάδρομος με… Ρόμικ Καχατριάν (φώτος)

Πιο κάτω φωτογραφίες με τις αφίσες στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια του σταδίου «Vazgen Sargsyan» στην Αρμενία. 

Οι Αρμένιοι στόλισαν τους τοίχους με διάφορες αφίσες της Εθνικής τους ομάδας. Σε πολλές κι΄ένας παλιός μας γνωστός. Ο λόγος για τον Ρόμικ Καχατριάν ο οποίος αγωνίστηκε στην Κύπρο για πολλά χρόνια. 

Ο 39χρονος πλέον μέσος ήταν διεθνής μετρώντας από το 1997 μέχρι το 2008, 56 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Ο Καχατριάν φόρεσε τις φανέλες του ΑΠΟΕΛ, του Ολυμπιακού, της Ανόρθωσης, του ΑΠΟΠ, της Πάφου και της Ομόνοιας Αραδίππου. 

LIVE τα πάντα με τα νέα της ομάδας, δηλώσεις, παρασκήνια, πλούσιο φωτορεπορτάζ, βίντεο και... περιγραφή του φιλικού αγώνα Αρμενία-Κύπρος. Όλες οι ειδήσεις για την Εθνική μας ομάδα είναι προσφορά του καταστήματος Danoi μέλος του συγκροτήματος Takis Vashiotis Ltd