Τελευταία εβδομάδα Ιουλίου η 7η φάση για το UEFA Pro

Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός της Σχολής Προπονητών ΚΟΠ.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η 7η φάση για το UEFA Pro  και οι εργασίες θα γίνουν μεταξύ 23 – 25 του μήνα στις εγκαταστάσεις του Σταδίου ΓΣΠ.
 
Σε αυτή τη φάση το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις εργασίες των δεκαέξι προπονητών που παρακολουθούν τα μαθήματα και θα αφορούν αναλύσεις αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Ρωσία.
 
Επίσης θα γίνει ανάλυση για τον προγραμματισμό και οργάνωση της ομάδας και επίσκεψη στις προπονήσεις της ομάδας Νέων U19 της ΑΕΚ Λάρνακας.
 
Σε κατοπινό στάδιο οι προπονητές θα επισκεφτούν ομάδες του εξωτερικού για να παρακολουθήσουν προπονήσεις, αλλά και τετραήμερο σεμινάριο στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.
 
Δίπλωμα UEFA C
Η διαδικασία για εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη νέα σειρά μαθημάτων για δίπλωμα προπονητή UEFA C βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέχρι την Παρασκευή 3 Αυγούστου.
 
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της σχολής η πρώτη φάση της νέας σειράς μαθημάτων θα γίνει μεταξύ 3 – 7 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη φάση μεταξύ 2 – 5 Οκτωβρίου 2018.
 
Cyprus goalkeeping B
Όπως ήδη ανακοινώθηκε, πρόθεση της ΚΟΠ είναι πραγματοποίηση μαθημάτων για την απόκτηση του Διπλώματος CYPRUS GOALKEEPING B.
 
Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν αργότερα και αιτήσεις γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέχρι την 31η Ιουλίου 2018.
 
UEFA B
Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης η διαδικασία της εγγραφής προπονητών για συμμετοχή στη νέα σειρά μαθημάτων για την απόκτηση του Διπλώματος UEFA B το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις.
 
Σημειώνεται ότι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέχρι τις 17 Αυγούστου 2018.
 
Η πρώτη φάση των μαθημάτων θα γίνει από τις 17 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2018.
 
UEFA Α
Τον ερχόμενο Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση της νέας σειράς των μαθημάτων για απόκτηση του διπλώματος προπονητή UEFA Α.
 
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Σχολής Προπονητών ΚΟΠ η δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 – 16 Νοεμβρίου 2018 και θα περιλαμβάνει θεωρεία και πρακτική στο γήπεδο αλλά και αναλύσεις αγώνων.