Εθνικής Νεανίδων: Τελική ευθεία για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων U19 στην Αττάλεια.

 

Μια ημέρα πριν από το φινάλε της προκριματικής φάσης, το βάρος επικεντρώνεται βασικά στην τακτική και ο Άγγελος Τσολάκης επανέλαβε στις ποδοσφαιρίστριες μας πως «ο στόχος για την πρώτη μας νίκη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αυτοσυγκέντρωση και στο 90 λεπτά. Είσαστε εδώ γιατί είσαστε οι καλύτερες και πιστεύουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για νικηφόρο φινάλε».

Είναι γεγονός πως με το πρόσωπο που παρουσίασε η  ομάδα μας στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Τουρκία, δικαιωματικά έχει απαιτήσεις για νικηφόρο φινάλε κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.
 
Η προσεχής αντίπαλος μας προέρχεται επίσης από δύο ήττες και το μεταξύ μας αποτέλεσμα θα καθορίσει τις θέσεις 3-4.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Αργότερα σήμερα, οι ποδοσφαιρίστριες μας θα παρακολουθήσουν μέρος του αγώνα του Αζερμπαϊτζάν με την Ελβετία.
 
Ο αγώνας της Τρίτης θα διεξαχθεί Στάδιο «Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi 2» και θα αρχίσει στις 16:30. Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι της πρωτιάς του ομίλου μας μεταξύ της Ελβετίας με την Τουρκία.
 
*Η αποστολή της Εθνικής μας θα επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης.