ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου"

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στα ΜΜΕ για τον αυριανό αγώνα με την Βουλγαρία. Το www.kerkida.net είναι στην αίθουσα διασκέψεων του "Βασίλ Λέφσκι"...

Αρχικά: "Είμαστε στα μισά του δρόμου στη διοργάνωση. Απ' ότι βλέπω και από τα ΜΜΕ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλά έχω εμποστοσύνη στην ομάδα μου. Στόχος μας είναι η νίκη, είναι δύσκολο αλλά πιστεύω στους παίκτες μου".

Για το ότι είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι: "Είναι ένας σημαντικός αγώνας, είναι πραγματικότητα. Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι από τότε που ανέλαβα. Ίσως αυτός να είναι πιο κρίσιμος αλλά δεν μιλάμε για κρίσιμα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια. Να δημιουργούμε νοοτροπία ως Εθνική ομάδα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι αλλά υπάρχει και ο αντίπαλος που έρχεται με αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας".

Ποιό θεωρεί το πιο δυνατό και αδύνατο σημείο της Βουλγαρίας: "Συνήθως δεν αναλύω δημόσια τους αντιπάλους. Αλλά ξέρουμε ότι η Βουλγαρία είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο κίνητρο. Μετά από δυο ομάδες στον όμιλο, μπορούμε όλοι να είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι και για τις δυο ομάδες το δυνατό σημείο είναι η ομαδική δουλειά".

Αν σκοπεύει να στηριχθεί στους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στην Σλοβενία: "Σίγουρα θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που έγινε με την Σλοβενία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Άλλος αντίπαλος τώρα και παίζουμε εκτός έδρας. Θα επιλέξουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πνεύμα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, προετοιμαστήκαμε καλά. Ήρθε η ώρα να παίξουμε σε καλό επίπεδο και εκτός έδρας".

Σε επισήμανση ότι πριν 21 χρόνια έπαιξε ως ποδοσφαιριστής με το Ισραήλ στη Βουλγαρία: "Σε ευχαριστώ που μου το θύμισες αλλά είμαι νέος ακόμη για να νοσταλγώ!"

Βουλγαρία-Κύπρος, Σλοβενία-Κύπρος ΖΩΝΤΑΝΑ στo www.kerkida.net.

Από την πρώτη στιγμή μαζί με τους διεθνείς μας. Κοντά σας τα πάντα, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"