Προσπάθησε, προηγήθηκε αλλά λύγισε…

Η Εθνική μας ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στον αγώνα με την Βουλγαρία από το γκολ του Κάστανου στο 40΄, έχασε μεγάλη ευκαιρία στις αρχές του 2ου μέρους να κάνει το 2-0, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν με δύο γκολ στο 59΄και στο 68΄να κάνουν το 2-1 και να πάρουν την νίκη...

Η Κύπρος έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε να κρατήσει την μπάλα μετά το καλό ξεκίνημα των Βουλγάρων ενώ πήρε κεφάλι στο σκορ σ΄ένα πολύ καλό χρονικά σημείο. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πιέρος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να παγώσει το στάδιο στη Σόφια ωστόσο έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα, η Βουλγαρία πήρε τα πάνω της, ανέβασε πολύ τον ρυθμό της και απείλησε σε αρκετές φάσεις την εστία του Παναγή. Τελικά κατάφερε με τα τέρματα των Ντεσπότοφ και Νετέλεφ να πάρει την νίκη και να κάνει το τρία στα τρία στον όμιλο. 

Το www.kerkida.net ήταν στο στάδιο "Vasil Levski" 

5΄Μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά η Βουλγαρία.

8΄Ωραίο γύρισμα του Κράεφ στην περιοχή μας, σε κόρνερ ο Νικόλας Ιωάννου. 

18΄Η Κύπρος κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια. Ο Κάστανος ανέλαβε την εκτέλεση με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. 

24΄Η Κύπρος προσπαθεί να κερδίσει μέτρα στο γήπεδα. Οι ποδοσφαιριστές μας θέλουν να κρατήσουν περισσότερο την μπάλα. Οι Βούλγαροι πάντως είναι αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.   

31΄Επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή του Παναγή, ο Αβραάμ έδιωξε σε κόρνερ. 

39΄Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για τον Κούσουλο ο οποίος έκανε φάουλ στον χώρο του κέντρου. 

40΄ΓΚΟΛ για την Κύπρο με τον Κάστανο! Γύρισμα του Αβραάμ από αριστερά, στην καρδιά της περιοχής ο Κάστανος με σουτ έκανε το 0-1!

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

50΄Μεγάλη φάση για την Κύπρο με τον Πιέρο να αστοχεί! Εξαιρετική μπαλιά από τον Παπουλή, ο Πιέρος απέναντι από τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα πάνω απ΄τα δοκάρια. 

53΄Μία φάση διαρκείας στα καρέ της Εθνικής μας με την μπάλα να πάει στα δίκτυα του Παναγή όμως ο Ποπόφ ήαν σε θέση οφσάιντ. Προσπαθεί να πιέσει η Βουλγαρία.  

59΄ΓΚΟΛ για την Βουλγαρία που φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Ντεσπότοφ. 

**Πιέζουν πολύ οι Βούλγαροι μετά το γκολ της ισοφάρισης. Έφτασαν κοντά και σε 2ο τέρμα όμως ο Παναγή έσωσε την Εθνική μας.

65΄Πρώτη κίνηση από τον πάγκο για την Κύπρο, αντί του Κάστανου, ο Μαργκάσα.

68΄ΓΚΟΛ για την Βουλγαρία που γυρίζει το ματς με τον Νετέλεφ. Σέντρα από δεξιά, ο Νετέλεφ με απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 2-1. 

76΄Τελική για την Κύπρο μετά από αρκετή ώρα. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χριστοφή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

90΄Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Βουλγαρία: Ίλιεφ, Ποπόφ, Ζάνεφ, Μποντούροφ, Σλάβτσιεφ, Κοσταντίνοφ, Νέτελεφ (84΄Βασίλεφ) Ι. Ποπόφ, Κράεφ (57΄Μιλάνοφ) Νεντιάλκοφ, Ντεσπότοφ

Κύπρος: Παναγή, Τζέισον, Μερκής, Λαϊφης, Ιώαννου (72΄Χριστοφή) Αρτυματάς, Κάστανος (65΄Μαργκάσα) Κούσουλος, Παπουλής (74΄Ρουσιάς) Αβραάμ, Πιέρος

Κίτρινες: Κοσταντίνοφ/Κούσουλος, Μαργκάσα

Βουλγαρία-Κύπρος ΖΩΝΤΑΝΑ στo www.kerkida.net.

Η ιστοσελίδα μας συνοδεύει την αποστολή της Εθνικής στη Βουλγαρία. Όλα LIVE κοντά σας, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"