ΚΑΣΤΑΝΟΣ/Κάτι περισσότερο από ένα γκολ...

Δυστυχώς το γκολ του Γρηγόρη Κάστανου δεν ήταν αρκετό για το θετικό αποτέλεσμα στη Βουλγαρία. Όταν βρεθήκαμε σε θέση οδηγού σε καθοριστικό χρονικό σημείο, όλοι πιστέψαμε ότι μπορούμε για τη νίκη, αλλά ο αντίπαλος έκανε την ανατροπή στο β΄ ημίχρονο.

Μπορεί να μην έδωσε βαθμό στην Εθνική μας το γκολ του Κάστανου, αλλά για τον ίδιο σημαίνει πάρα πολλά. Στα 20 του χρόνια πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα σε υψηλό επίπεδο. Ένα γκολ που το έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Κάστανος είναι από τα μεγαλύτερα… κυπριακά ταλέντα. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Γιουβέντους.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βουλγαρία, περιμένουμε ότι θα τον βοηθήσει πάρα πολύ και θα τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο όχι μόνο στην Εθνική αλλά και στη Γιουβέντους Κ23, εκεί όπου είναι εκ των ηγετών της ομάδας του.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας στην Σλοβενία. Όλα LIVE κοντά σας, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"