Προηγήθηκαν, ΠΑΛΕΨΑΝ, έμειναν στο "Χ" (φώτος)

Η Εθνική προηγήθηκε στο σκορ απέναντι στην Σλοβενία με τον Παπουλή στο 37ο λεπτό του αγώνα, έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 65ο λεπτό και τελικά φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λουμπλιάνα έπειτα από το τελικό 1-1. 

Παλικαρίσια εμφάνιση από την Κύπρο η οποία θα μπορούσε να φύγει μ΄ένα μεγάλο διπλό από το "Arena Stožice". Οι Σλοβένοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι όμως η Κύπρο με το πέρασμα του χρόνου, ισορρόπησε και κατάφερε να κάνει το 0-1 με ωραίο πλασέ του Παπουλή. Σκορ το οποίο διαμόρφωσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων για το πρώτο μέρος. 

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κάστανος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα μας με δέκα παίκτες. Οι Σλοβένοι όπως ήταν φυσιολογικό πίεσαν με τους διεθνείς μας να αμύνονται με νύχια και με δόντια. Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 83ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής του Σκούμπιτς.

Στο 90΄ο Ίλισιτς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και στο 90+6 ο Τζέισον με απευθείας κόκκινη άφησε την Κύπρο με 9 παίκτες για λίγα δευτερόλεπτα. 

Το www.kerkida.net ήταν στο  "Arena Stožice… 

1΄Πρώτη κίτρινη κάρτα για τον Ίλισιτς. Ο άσος της Αταλάντα έκανε σκληρό φάουλ στον Αρτυματά πατώντας τον χαμηλά στο πόδι.

3΄Πρώτη ευκαιρία για την Σλοβενία με τον Ίλισιτς. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έπιασε καλό σουτ από πλάγια, έδιωξε ο Παναγή. 

**Από τα πρώτα λεπτά δίνει συνεχώς οδηγίες ο προπονητής της ομάδας μας.

Έξι Κύπριοι στην εξέδρα. Χειροκροτούν τις προσπάθειες της Εθνικής μας από την αρχή του αγώνα. 

13΄Προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα η ομάδα μας και να ρίξει τον ρυθμό των Σλοβένων.

14΄Μεγάλη φάση για την Σλοβενία. Ο Μπέριτς εντος της περιοχής με κεφαλιά είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

15΄Ο Παναγή πέφτει στη γωνία του και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Τσέρνιγκοϊ

18΄Η Εθνική μας βρίσκει τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Πιέρο όμως ο επιθετικός της Κοπεγχάγης ήταν σε θέση οφσάιντ. 

19΄Νέα φάση για την Σλοβενία με τον Ίλισιτς. Το σουτ από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής, έστειλε την μπάλα έξω.  

31΄Σουτ από τον Κούσουλο, άστοχο, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα. 

36΄ Ο Μπέριτς με σουτ εντός της περιοχής και πλάγια στέλνει την μπάλα έξω. 

37΄ΓΚΟΛ για την Κύπρο με τον Παπουλή! Ο Μαργκάσα με εξαιρετική κάθετη, βρήκε τον Παπουλή ο οποίος απέναντι από τον τερματοφύλακα έκανε το 0-1! 

40΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ίλισιτς, δίπλα από τα δοκάρια του Παναγή. Ήταν επικίνδυνη στιγμή αυτή για την ομάδα μας. 

45΄ Απευθείας σουτ από τον Αρτυματά εκτός περιοχής, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα. Η Εθνική μας προσπάθησε στην συγκεκριμένη φάση να αναπτυχθεί από τα πλάγια, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους Σλοβένους και ο Αρτυματάς βρέθηκε σε θέση βολής.

Τέλος πρώτου μέρους

52΄Ο Σιέλης τραυματίστηκε έπειτα από χτύπημα του Μπέριτς στον λαιμό. Ο στόπερ της ομάδας μας έμεινε για λίγο στο έδαφος όμως σηκώθηκε για να συνεχιστεί ο αγώνας. 

55΄Ο Γιόκιτς έκλεψε από τον Τζέισον, μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε έξω.

60΄Ευκαιρία για την Κύπρο με τον Αρτυματά να κάνει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή και τον τερματοφύλακα να αποκρούει στη γωνία του.  

66΄ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα ο Κάστανος. Ο Γρηγόρης τράβηξε από την φανέλα τον αντίπαλο έξω από την περιοχή και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη. 

68΄Σουτ από τον Ζατς, μάζεψε ο Παναγή, αμύνεται η Κύπρος

**Πρώτη αλλαγή για την Κύπρο, τη θέση του Παπουλή πήρε ο Αβραάμ στο 72ο λεπτό του αγώνα

73΄Σουτ από τον Πιέρο εκτός περιοχής, έξω η μπάλα.

83΄ΓΚΟΛ για την Σλοβενία που ισοφαρίζει με τον Σκούμπιτς με πλασέ στην κίνηση από πλάγια μέσα στην περιοχή. 

89΄Η Κύπρος κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο. Ο Αβραάμ εκτέλεσε με κοντινή πάσα και ο Χριστοφή με σουτ έστειλε την μπάλα έξω. 

90΄Δεύτερη κίτρινη στον Ίλισιτς, με δέκα και οι Σλοβένοι. 

90+6΄Απευθείας κόκκινη στον Τζέισον για τράβηγμα σε αντίπαλο 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μπέλετς, Σκούμπιτς, Μίτροβιτς, Κριν (74΄Ζάχοβιτς) Ίλιτσιτς, Ζατς, Μπέζακ, Γιόκιτς (58΄Μπάλκοβετς) Τσέρνιγκοϊ, Μέβλια, Μπέριτς

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Τζέισον, Μερκής, Σιέλης, Βασιλείου (90+5 Ιωάννου) Αρτυματάς, Κούσουλος, Κάστανος, Παπουλής (72΄Αβραάμ) Μαργκάσα (86΄Χριστοφή) Πιέρος

Κίτρινες: Ίλισιτς, Μέβλια/Κάστανος (2), Παναγή

Κόκκινες: -/Κάστανος, Τζέισον

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας στην Σλοβενία. Όλα LIVE κοντά σας, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"