ΣΙΕΛΗΣ: ''Δεν μας κρέμασαν, αλίμονο τα έδωσαν όλα!''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΡΙΚ ο διεθνής μας Βαλεντίνος Σιέλης… 

''Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα είναι να μην χάσεις.  Καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ασχέτως που δεν κερδίσαμε. Μπορούμε να δούμε και από τις φάσεις ότι τους κλείσαμε πάρα πολύ καλά. Τους κοιτάξαμε στα μάτια, κακά τα ψέματα δεν είναι μια μικρή ομάδα η Σλοβενία. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι είμαι πολύ χαρούμενος για όλους μου τους συμπαίχτες''. 

Για το αν επηρέασε το αριθμητικό μειονέκτημα: ''Τα παιδιά έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν αυτό το παιχνίδι. Δεν θα πω ότι μας κρέμασαν, αλίμονο τα έδωσαν όλα γι’ αυτό πήραν και τις κόκκινες κάρτες.  Όλοι ήταν στο 100% στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ειλικρινά θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ''. 

Για την εμφανή του χαρά που αγωνίστηκε με την Εθνική: ''Θα είμαι παρόν όποτε με θέλει η Εθνική. Είναι μεγάλη η υπερηφάνεια και μεγάλη η τιμή να φοράω το εθνόσημο''. 

Για τα τελευταια παιχνίδια και τόσο πολύ σημαντική είναι συμπαράσταση του κόσμου είπε: ''Είναι η ευκαιρία μας… Ειλικρινά θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας στα επόμενα δύο παιχνίδια. Είναι η ευκαιρία μας αφού παίζουμε τα δύο τελευταία μας χαρτιά και πρέπει να κερδίσουμε''. 

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας στην Σλοβενία. Όλα LIVE κοντά σας, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"