ΕΞΕΛΙΞΗ μετά την Κύπρο/Ο κόουτς τα "έχωσε" στον Όμπλακ κι απολύθηκε!

Ο Τόμας Κάβτσιτς αποτελεί παρελθόν από τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Σλοβενίας έπειτα από την επίθεση που εξαπέλυσε στον Γιάν Όμπλακ. Το ματς απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, ήταν και το τελευταίο του 64χρονου, στον πάγκο της Σλοβενίας. Αιτία; Ο Γιάν Όμπλακ!

Ο 25χρονος γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης έθεσε τον εαυτό του εκτός κλήσεων μέχρι το τέλος του έτους (2018) προκειμένου ν' αποθεραπευτεί πλήρως και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις των "κολτσονέρος".

Ο Κάβτσιτς κατηγόρησε τον Όμπλακ για ψέματα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβενίας.

"Θέλω να μιλώ πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που έχω απέναντί μου. Κι ο Γιαν (Όμπλακ) δεν θέλει. Ο Όμπλακ είναι η μεγαλύτερη ήττα σε προσωπικό επίπεδο στην καριέρα μου. Τον γνωρίζω από την ηλικία των 16 ετών (ήταν μαζί και στην U21). Δεν μίλησα μαζί του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μου μετέφερε τα λόγια του. Λέει ψέματα από τη Μαδρίτη, όπου βρίσκεται", υποστήριξε ο Τόμας Κάβτσιτς στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

(sport24)