''Δεν είναι το φόβητρο η Βουλγαρία''

Διαβάστε τι δήλωσε ο  στην εκπομπή του ΡΙΚ Γκολ&Θέαμα ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Κύπρου Μιχάλης Κωνσταντίνου για τον επικείμενο αγώνα με την Βουλγαρία.

''Θέλουμε το αποτέλεσμα, όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Κανείς δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα.  Θα φανεί το γήπεδο.  Είναι μια βδομάδα Εθνικής. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και είναι τεράστιο κοινωνικό φαινόμενο στην Κύπρο.  Ζητάμε αυτόν τον κόσμο που αγαπά τον ποδόσφαιρο να έρθει και να στηρίξει την Εθνική''.

''Σαν χώρα αγαπάμε τις νίκες. Δεν χρειάζεται να πηγαίνει καλά η Εθνική για να έρθουμε στο γήπεδο. Πρέπει να βοηθήσει την Εθνική. Γίνεται τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα ξεκινάμε από τις μικρές Εθνικές και νομίζω φαίνονται τα αποτελέσματα.  Αν θέλουμε κάτι πρέπει να βλέπουμε λίγο πιο μακριά. Δεν μπορεί μια μικρή χώρα να κάνει βήμα από μια μέρα στην άλλη. Θέλει υπομονή και να στηρίξει την κάθε προσπάθεια ο κόσμος. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος πρέπει να την στηρίξει''.

''Πιστεύω θα έρθει να μας στηρίξει παρά την ώρα διεξαγωγής του αγώνα''.

''Σίγουρα δεν είναι το φόβητρο η Βουλγαρία. Αν θέλετε την άποψή μου η Σλοβενία ίσως να είναι η πιο ποιοτική ομάδα στον όμιλό μας.  Έχει περισσότερο ταλέντο αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Έχουμε ακόμα τρεις προπονήσεις. Το κλίμα είναι ευχάριστο. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Έρχονται επειδή πραγματικά το θέλουν. Έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Εθνική και πιστέψτε με δεν ήταν δεδομένο πάντα αυτό.  Θέλουμε στήριξη και τύχη''.