ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: "Ακούγοντας τον Εφραίμ αν και δεν ξέρω την γλώσσα, καταλαβαίνω πολλά"!

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε στις 17:00 ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν για τον αυριανό (16/11) αγώνα με την Βουλγαρία στο ΓΣΠ στο πλαίσιο του UEFA Nations League. Στο πάνελ ήταν και ο Γιώργος Εφραίμ

Το www.kerkida.net έδωσε το παρών στο ΓΣΠ και σας μετέφερε όλα όσα λέχθηκαν από τον Ισραηλινό τεχνικό και τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Οι τοποθετήσεις του Μπεν Σιμόν:

 "Είναι σημαντικό να μην κάνουμε λάθος για το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας. Για πολλούς λόγους είναι πολύ σημαντικός αγώνας, για τους βαθμούς, για την βαθμολογική τοποθέτηση, και γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Κτίσαμε κάτι στους προηγούμενους αγώνες και θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να έχουμε την ίδια πίστη που είχαμε στους τελευταίους αγώνες με Σλοβενία και Βουγλαρία. Θα είναι πολύ σημαντικό μέσα από την προσπάθεια μας να πείσουμε τον κόσμο να μείνει κοντά μας."

Για τη τοποθέτηση στο post game με τη Σλοβενία, “Έχουμε χάσει κάτι μικρό όμως κερδίσαμε κάτι μεγαλύτερο”. Πιστεύεις πως το νέο DNA είναι μια νέα ευκαιρία να αποκτήσει πιο πιστούς οπαδούς η Εθνική μας.

"Έχουμε πολλούς στόχους στον αυριανό αγώνα, όμως ο στόχος να δημιουργήσουμε στενή σχέση με τον κόσμο είναι σημαντικός. Και στους δύο προηγούμενους αγώνες προηγηθήκαμε στο σκορ. Θέλουμε να μείνουμε συνεπείς σε αυτά που δείξαμε στους προηγούμενους αγώνες και να δημιουργήσουμε μέσα από την προσπάθεια μας μια πιο στενή σχέση με τον κόσμο μας”

Για το μυστικό της νίκης…

“Δουλεύουμε στα δυνατά σημεία και πως θα τα βελτιώσουμε. Η Βουλγαρία έχει δυνατά σημεία που τα είδαμε στον προηγούμενο αγώνα. Οι παίκτες γνωρίζουν τον αντίπαλο. Υπάρχουν κάποια συναισθήματα από τον προηγούμενο αγώνα και εμείς θα προσθέσουμε κάποια στοιχεία. Ακούγοντας τον Εφραίμ πριν, αν και δεν ξέρω τη γλώσσα καταλαβαίνω το πόσο θέλουν και οι παίκτες να κερδίσουν”

Για το αν θεωρεί πως οι εντός έδρας αγώνες μας δίνουν το πλεονέκτημα...

“Είναι πλεονέκτημα το ΓΣΠ. Ελπίζαμε να μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας. Εμείς δουλεύουμε στη ψυχολογία για να αντιμετωπίζουμε το ίδιο και εντός και εκτός. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα όμως από μόνο του δεν σημαίνει κάτι γιατί αυτές οι ομάδες ξέρουν να αντιμετωπίζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα”.

Για τις απουσίες;

"Αγαπώ αυτούς τους παίκτες που λείπουν και τους εκτιμώ. Ποτέ όμως δεν αναφέρομαι σε παίκτες που δεν θα παίξουν. Σε κάθε παιχνίδι θα αρχίζουν οι καλύτεροι 11 για την Κύπρο και με αυτούς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Οι τοποθετήσεις του Εφραίμ:

"Θέλουμε να κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο, όσοι περισσότεροι παρευρεθούν θα τους κάνουμε περήφανους όπως και τους εαυτούς μας. Θα είναι σημαντικό για όλους εμάς να βρεθούμε στο 100%, σίγουρα δεν είναι εύκολο για όλους να είμαστε στο μάξιμουμ όμως αν οι πλείστοι είμαστε πεισμωμένοι να πάρουμε το παιχνίδι θα τα καταφέρουμε"

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"