ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: "Πρέπει να μάθουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές πως η Εθνική είναι το σπίτι τους"

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στο ΡΙΚ 2 μετά το τέλος του αγώνα με την Βουλγαρία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε πως η Εθνική ομάδα είναι το "σπίτι" του κάθε Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

Το αρχικό σας σχόλιο...

"Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αυτό που μας προκαλεί απογοήτευση είναι το χρονικό σημείο στο οποίο δεχτήκαμε την ισοφάριση. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, έβγαλαν απίστευτο πάθος, τρεξίματα".

Ο κ. Σιμόν ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Παναγή αλλά και για το ντεμπούτο του Παναγιώτη Ζαχαρίου:

«Ο Παναγή είχε μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ καλός νεαρός ποδοσφαιριστής. Η Εθνική ομάδα είναι το σπίτι των Κυπρίων ποδοσφαιριστών, είναι η ομάδα στην οποία έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο και την ικανότητα τους. Σήμερα το πρωί μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Πιέρος, ένας ποδοσφαιριστής ηγέτης για την ομάδα μας και αντί να μας πάρει από κάτω, όλοι πείσμωσαν ακόμη περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον».

Για την συνέχεια;

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δείξαμε τέτοιο πάθος και κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια και αυτό δείχνει ότι το DNA αυτής της ομάδας αλλάζει".

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"