Ραν Μπεν Σιμόν: "Δεδομένο το πάθος και το καλό κλίμα" (φώτος)

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη Τύπου του Ραν Μπεν Σιμόν ενόψει του αγώνα με τη Νορβηγία.

Το www.kerkida.net ήταν στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ...

"Μια πρώτη αντίδραση είναι πως η ΚΟΠ μου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη και τους ευχαριστώ. Ο αγώνας με τη Νορβηγία είναι ο τελευταίος μας με τον πιο δυνατό αντίπαλο. Δείξαμε πως βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Αυτό που είναι δεδομένο είναι το πάθος και το καλό κλίμα. Αυτό που μεταδίδουμε είναι πως πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη. Είχαμε καλή προσέλευση στον προηγούμενο αγώνα. Δεν ξέρω ποιος έβαλε τον αγώνα στις 21:45, ημέρα Δευτέρα, την Τρίτη είναι εργάσιμη μέρα και τα παιδιά έχουν σχολείο. Είναι δύσκολο όμως καλώ τον κόσμο που μπορεί να έρθει να μας στηρίξει"

O Παναγή είπε:

"Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο ματς με τη Βουλγαρία. Όσοι μπορούνε τη Δευτέρα να έρθουν και να μας δώσουν δύναμη. Θέλουμε να τελειώσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσοιυμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Ελπίζω να δώσουμε χαρά και σε εμάς και στον κόσμο που θα έρθει"

Σχόλιο του Παναγή για το ότι ο Μπεν Σιμόν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής... "Ακολουθούμε τις οδηγίες όποιος κι αν είναι ο αρμόδιος. Θέλω να ευχηθώ στον προπονητή, καλή συνέχεια, καλή δουλειά, μας βοηθάει σε πολλούς τομείς. Χαιρόμαστε που θα συνεχίσει και θα προσφέρει στην Εθνική μας”