5.30 η νίκη της Κύπρου, 2.17 η διπλή ευκαιρία 1Χ στην BET ON ALFA

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου στο Nations League ολοκληρώνονται απόψε με τον αγώνα κόντρα στη Νορβηγία στο ΓΣΠ που θα αρχίσει στις 21:45.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με νίκη σφραγίζει την παραμονή στη Γ’ κατηγορία, ενώ στο ενδεχόμενο ήττας ή ισοπαλίας όλα θα κριθούν αναλόγως του αποτελέσματος του αυριανού αγώνα Μαυροβούνιο- Ρουμανία. Από την πλευρά της η Νορβηγία θέλει νίκη για να σφραγίσει την πρώτη θέση του ομίλου. 

Η BET ON ALFA προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές για το ματς Κύπρος-Νορβηγία, καθώς και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. 

H νίκη της Εθνικής Κύπρου προσφέρεται στο 5.30 στην BET ON ALFA, το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.65, ενώ 1.55 είναι η απόδοση για νίκη της Νορβηγίας που προβάλλει σαν το πολύ μεγάλο φαβορί του αγώνα. Αν πιστεύετε ότι θα έχει κέρδος η Κύπρος από το σημερινό τελευταίο της ματς στον όμιλο, η απόδοση της διπλής ευκαιρίας 1Χ είναι 2.17. 

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές, ανάμεσα τους και ο ποδοσφαιριστής που θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ μπορείτε μέσω της πρωτοποριακής επιλογής Build & Bet να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του

Πρωταθλήματος Εθνών, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.