Διαβάστε τι δήλωσε στη κάμερα του ΡΙΚ μετά την ήττα από τη Νορβηγία ο διεθνής μας Γρηγόρης Κάστανος.
''Χάσαμε δίκαια, ήταν καλύτεροί μας. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής προσπαθήσαμε να το κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τι να κάνουμε, βλέπουμε μπροστά. Ο κάθε παίχτης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό''.
''Θέλω να αναφέρω ότι τα παιδιά στο προηγούμενο παιχνίδι με την Βουλγαρία έδωσαν τα πάντα και σήμερα ήταν δύσκολο να παίξεις τόσο καλά. Νομίζω ήταν και η κακή τύχη που δεν μας βοήθησε να πάρουμε και κάποιους βαθμούς. Τι να κάνουμε, το παρελθόν είναι παρελθόν''.
''Δεν μπορείς από μια στιγμή στην άλλη να πάρεις όλες τις επιτυχίες που θέλεις. Σιγά – σιγά προσπαθούμε να κτίσουμε κάτι καινούριο. Η Εθνική έχει πάρα πολλή μέλλον. Αυτή την διοργάνωση την χρησιμοποιήσαμε ως κλειδί για το Euro. To παρελθόν είναι παρελθόν, εμείς βλέπουμε μόνο το μέλλον. Θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε επόμενο παιχνίδι''.
''Υπάρχουν πολλοί που κρίνουν την Εθνική ως άχρηστη (σ.σ αυστηρά). Δεν βλέπουν τι κάνουμε καθημερινά για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε μικρή χώρα όπως εμάς ότι πρέπει να δίνει το 1000% όχι μόνο το 100% για να πάρει κάποιο βαθμολογικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος δεν το βλέπει αυτό γιατί δεν είναι στην θέση μας. Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο να κάνει υπομονή.
Τις προηγούμενες μέρες μετά το παιχνίδι με την Βουλγαρία είχαν ειπωθεί πάρα πολλά αλλά δεν θέλω να τα σχολιάσω τώρα. Κρίνουν αυστηρά την Εθνική και τον προπονητή μας. Δεν βλέπουν τα πράγματα που γίνονται. Αυτό με πληγώνει αφάνταστα…''
