Κατήγγειλαν Παναγή

Μετά την πρωινή μας αναφορά και σε σχέση με τα όσα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες η αστυνομία επιβεβαιώνει στο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ τις γραπτές καταγγελίες που έγιναν στην αστυνομία Λάρνακας από άτομα που σχετίζονται με τον χώρο της διαιτησίας.

Πιο συγκεκριμένα όπως μας ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, δύο άτομα της επιτροπής διαιτησίας στα οποία αναφέρθηκε χθες ο Μάριος Παναγή με στάτους του στο Facebook, έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες για το περιεχόμενο των όσων ανέφερε και με το οποίο καλούσε τον κόσμο να....  Στο χερι μας ειναι οπου τους βλεπουμε να τους φτηνουμε !  Ξεκινατε μαζι τον πολεμο οι αγνοι φιλαθλοι ! Χλευαστε τους , φτηστε τους να πανε σπιτι τους !

Για το ίδιο θέμα αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα άτομα στα οποία αναφερόταν ο Μάριος Παναγή σε καταγγελίες στην αστυνομία.