VARELLA: "Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη από την Κύπρο" (φώτος)

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη Τύπου του Σαν Μαρίνο για τον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα.

Το kerkida.net σας μετέφερε ζωντανά τις δηλώσεις του Ιταλού προπονητή Franco Varella και του τερματοφύλακα Elia Benedettini...

"Ο αυριανός αγώνας είναι ενάντια στην Εθνική Κύπρου. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Είναι απαγορευτικό για μας θα έλεγα. Όλοι θέλουν να παίξουν με το Σαν Μαρίνο. Θέλουμε να ονειρευτούμε. Να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο μας. Δουλεύουμε καλά και θα δώσουμε ό,τι έχουμε".

Τι ξεχωρίζει από την Εθνική μας; «Έχω παρακολουθήσει τους αγώνες της Εθνικής σας. Δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Είναι σαν μια γροθιά όλοι μαζί. Παίζουν σαν... ομάδα. Το πλεονέκτημα της Κύπρου είναι η ομαδικότητα. Αυτό θέλω να δείξω και στους παίκτες μου».

Μια νέα περιπέτεια για σας. Με την  Κύπρο και τη Σκωτία πως θα παίξετε; «Δεν ασχολούμαι με την Σκωτία. Σκέφτομαι την Κύπρο. Δεν υπάρχει για μένα η Σκωτία. Θα κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα. Συγκεντρωνόμαστε για αύριο, είναι ευτυχία για μένα που έχω τρεις παίκτες επαγγελματίες. Οι άλλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πως θα αγωνιστούμε».

Ο 23χρονος κίπερ του Σαν Μαρίνο Elia Benedettini, oποίος ανήκει στην ιταλική Νοβάρα, είπε: «Είμαι τυχερός που είμαι από τους τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο για μας αλλά θα παλέψουμε. Η ομάδα αναπτύσσεται. Κάνουμε βήματα μπροστά. Το παράδειγμα μας είναι το Λουξεμβούργο. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα».