ΚΟΙΝΗ διαδρομη/ Απ' την άκρη του πάγκου... στην Εθνική!

Αμφότεροι βρέθηκαν μπροστά σε μια σημαντική απόφαση. Είτε θα έμεναν στις ομάδες στις οποίες ανήκουν και θα είχαν αβεβαιότητα ως προς τον χρόνο συμμετοχής τους, είτε θα επέλεγαν τον δρόμο του δανεισμού.

Ανδρέας Μακρής, Νεόφυτος Μιχαήλ και Ματίγια Σπόλιαριτς το Καλοκαίρι και Μηνάς Αντωνίου τον Χειμώνα, ακολούθησαν την ίδια διαδρομή. Βλέποντας ότι λόγω του συνωστισμού που υπάρχει στις ομάδες τους θα έχουν ελάχιστες συμμετοχές, αποφάσισαν να φύγουν και να αγωνιστούν με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες.

Ο Μακρής από το ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΛ, ο Μιχαήλ από το ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΣ, ο Σπόλιαριτς από τον Απόλλωνα στην Αλκή και ο Μηνάς από το ΑΠΟΕΛ στην ΕΝΠ.

Αν επέλεγαν να μείνουν στις ομάδες τους, αυτές τις μέρες το πιο πιθανό θα απολάμβαναν ξεκούραση από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ρεπό, χαλαρές στιγμές με οικογένεια και φίλους. Αλλά για νεαρούς ποδοσφαιριστές, μπορεί να συγκριθεί το πιο πάνω με μια κλήση στην Εθνική Ανδρών;

Και οι τέσσερις δικαιώθηκαν αφού πηγαίνοντας σε ομάδες που τους προσφέρουν αγωνιστικά λεπτά, μπόρεσαν να πείσουν τον Ραν Μπεν Σιμόν για την αξία τους και την ετοιμότητά τους να βοηθήσουν άμεσα την Εθνική μας.

Απ’ το να κάθονται στην άκρη του πάγκου και να παρακολουθούν τους αγώνες, επέλεξαν να έχουν ενεργό (ή και πρωταγωνιστικό) ρόλο και η απόφασή τους είναι… οδηγός για τους υπόλοιπους νεαρούς που δεν έχουν χρόνο στις ομάδες τους αλλά έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να πραγματοποιήσουν σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα.