Tα στημένα ξανά στο... προσκήνιο

Μπορεί να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι κινήσεις της Αστυνομίας και των Ανακριτικών Αρχών όσον αφορά τις καταγγελίες για στημένα παιχνίδια και διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει οι προσπάθειες για εξιχνίαση των υποθέσεων, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Μάλιστα και όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, η Νομική Υπηρεσία έδωσε οδηγίες στην Αστυνομία όπως ανοίξει ξανά έναν προς έναν όλους τους κόκκινους φακέλους που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στο πρόσφατο παρελθόν και που υποδεικνύουν ότι είναι πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έχει στηθεί ένας αγώνας.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα κάνουν φύλλο και φτερό από την αρχή όλα όσα αφορούν τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και θα καλέσουν εκ νέου παίκτες, προπονητές και διαιτητές που εμπλέκονται με τον εκάστοτε αγώνα.

Η έρευνα θα είναι εξωνυχιστική και θα αφορά τους πάντες και τα πάντα, από τραπεζικούς λογαριασμούς μέχρι στοιχηματικές δραστηριότητες.

Όπως φανερώνουν και οι κινήσεις τους, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στα άκρα και μάλιστα δεν θα μείνουν μόνο εντός συνόρων, αλλά προτίθενται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για ανακρίσεις, ειδικά ποδοσφαιριστών, που η ομάδα στην οποία αγωνίζονταν ήταν μία την άλλη εμπλεκόμενη με τους κόκκινους φακέλους.