ΝΕΟΤΕΡΑ για Πιέρο και Κάστανο

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται στο παιχνίδι-πρόκληση με το Βέλγιο. Την ερχόμενη Κυριακή, στο ΓΣΠ, θα επιδιώξουμε να κάνουμε μια μεγάλη υπέρβαση με στόχο το βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην παρέα του Αζάρ.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα υπολογίζει στους Πιέρο Σωτηρίου και Γρηγόρη Κάστανο.

Ο Πιέρος, οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με το Σαν Μαρίνο, πέρασε νωρίτερα από ιατρικές εξετάσεις και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό. Ωστόσο επειδή αναφερόμαστε σε μυϊκές ενοχλήσεις, χρειάζεται προσοχή και κανένα ρίσκο. Στη σημερινή προπόνηση ο στράικερ της Κοπεγχάγης έκανε θεραπεία. 

Από κει και πέρα, όσον αφορά τον Γρηγόρη Κάστανο ακολούθησε και αυτός θεραπεία.

Η κατάσταση των δύο διεθνών θα αξιολογηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση και ανάλογα θα αποφασίσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

*Η προπόνηση της Εθνικής έγινε στο ΓΣΠ και σε αυτήν συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Σαν Μαρίνο, είτε αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.