ΒΕΛΓΟΙ για Κύπρο: "ΞΗΡΟ… γήπεδο - Πολλοί θα χάσουν βαθμούς εδώ"

Δηλώσεις παραχώρησαν οι διεθνείς του Βελγίου, Βερτόνγκεν, Τιέλεμανς και ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνες σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο.

Βερτόνγκεν: "Το γρήγορο γκολ μπήκε στο πρόγραμμα μας. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε εκτός από το αποτέλεσμα είναι ότι είμαστε πιο “πλούσιοι” με τρεις πόντους και αρχίζουμε με έξι στους έξι πόντους. Το γήπεδο ήταν υπερβολικά στεγνό. Αυτό θα το έβλεπες από το παιχνίδι μας. Το πρώτο γκολ φυσικά βοήθησε. Αυτό μας έκανε πιο αργούς. Κοιμόμασταν; όχι, απλά αμυνθήκαμε καλά. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα στο δεύτερο όμως δεν ταλαιπωρηθήκαμε".

Μαρτίνες: “Το 0-1 έκανε τη διαφορά ενώ το 2-0 μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε πιο ήρεμα. Η Κύπρος δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Προβλέπω πως πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς εδώ. Είμαι ευχαριστημένος που δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό ήταν ένας ματς που μπορούσε να χάσουμε πολλά και να κερδίσουμε λίγα. Είναι καλό που πήραμε καθαρή νίκη”.

Τιέλεμανς: “Μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο με ένα τρίτο γκολ όμως τα πήγαμε καλά. Είχαμε δυσκολία να πάρουμε ρυθμό μετά από τόσο καιρό. Και ήταν ακόμα πιο δύσκολο λόγω του πολύ ξηρού αγωνιστικού χώρου”.