Μήνας τελικών Κυπέλλου ο Μάιος

Ο Μάιος είναι παραδοσιακά ο τελευταίος μήνας της ποδοσφαιρικής χρονιάς και είναι ο μήνας στον οποίο κρίνονται οι τίτλοι στις διοργανώσεις της ΚΟΠ. Πέραν των Πρωταθλημάτων τα οποία ολοκληρώνονται, το Μάιο είναι προγραμματισμένοι και όλοι οι τελικοί Κυπέλλου των διοργανώσεων της ΚΟΠ.

Χρονικά, πρώτος θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου Coca – Cola Μικρών Κατηγοριών. Διγενής Μόρφου και Ολυμπιάδα Λυμπιών θα διεκδικήσουν το τρόπαιο την Τετάρτη 8 του Μάη στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα. 

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών. Το Κύπελλο Γυναικών θα διεξαχθεί με τη μορφή Final Four στην Αγία Νάπα και στη Σωτήρα. Στους ημιτελικούς στις 10 Μαΐου θα αγωνιστούν  Apollon Ladies - Barcelona FA Pyrgos Limassol (17:00, Σωτήρα) και Ομόνοια Λευκωσίας - Λευκοθέα Λατσιών (17:00, Αγία Νάπα).

Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Νέων U19. Στον τελικό θα αναμετρηθούν το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων. Το Στάδιο διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι τελικοί κορυφώνονται με το Κύπελλο Coca – Cola Α’, Β’ Κατηγορίας. Στον τελικό που θα γίνει την Τετάρτη 22 του Μάη, στις 19:00 στο ΓΣΠ θα αγωνιστούν το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΛ.