Ικανοποίηση από τους εκπρόσωπους της UEFA

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι απεσταλμένοι της UEFA τόσο για την οργάνωση του διπλού τουρνουά από την ΚΟΠ όσο και για το αγωνιστικό μέρος της σημερινής πρεμιέρας.

Το διεθνές τουρνουά όπως είναι γνωστό διοργανώνεται με την υποστήριξη της UEFA και στην Αγία Νάπα βρίσκονται αποστολές από την Αρμενία, τη Γεωργία και τα Σκόπια.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε δύο αγώνες για τις Εθνικές ομάδες U-15 και ένα αγώνα για τις Εθνικές ομάδες U-14, που έγιναν στην παρουσία των εκπροσώπων της UEFA.

Συγκεκριμένα στην Κύπρο βρίσκεται από τη Δευτέρα αποστολή της UEFA που αποτελείται:

Olivier Doglia - National Associations (Football Development Mgr), Gablielle Chassot Athekame (National Associations) και Jean - Francois Domergue  (National Associations).

Η σύσκεψη της Δευτέρας που έγινε στο ξενοδοχείο όπου εγκαταστάθηκαν οι αποστολές όλων των ομάδων, επικεντρώθηκε ουσιαστικά σε οργανωτικά θέματα και συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις ξένες αποστολές, της ΚΟΠ και της διαιτησίας μας. 

Τους προσκεκλημένους στη σύσκεψη καλωσόρισε ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας και επικεφαλής του τμήματος Εθνικών ομάδων κ. Άδωνις Προκοπίου.

Στους αγώνες του τουρνουά η UEFA έχει θέσει σε εφαρμογή δοκιμαστικά κάποιους νέους κανονισμούς διαιτησίας,  «Sin Bin System».

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠ