Φρέντμπεργκ: "Συνεχίστε έτσι και θα βρω για σας τοπ τουρνουά στην Ευρώπη" (βίντεο)

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, συγκέντρωσε τους παίκτες της ομάδας Κ15 μετά τον θρίαμβο με 6-0 επί της ΑΕΛ, και τους εγγυήθηκε μια μοναδική εμπειρία αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό!

Δείτε μέσα από το βίντεο της ιστοσελίδας μας kerkida.net την ομιλία του Δανού τεχνικού διευθυντή αλλά και του προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Δαρείου προς τους παίκτες του τριφυλλιού.

Μεταφρασμένα τα όσα δήλωσε: “Όταν παίξατε με το ΑΠΟΕΛ ήμουν λίγο νευριασμένος μετά το ματς γιατί δεν παίξατε αρκετά καλά στο δεύτερο μέρος. Παίξατε καλά στο πρώτο όμως το δεύτερο ήταν χάλια. Έπειτα στην προπόνηση της Πέμπτης ήσασταν εξαιρετικοί την πρώτη ώρα και μετά θύμωσα γιατί δείχνατε να τα παρατάτε το τελευταίο εικοσάλεπτο. Σας είπα παιδιά ότι αν δεν επενδύσετε σαν ομάδα, αν δεν δουλέψετε ανάλογα με το ταλέντο σας δεν θα κερδίζατε σήμερα αλλά θα ήταν ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Για αυτό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είδα το παιχνίδι σας. Επειδή επενδύσατε ίσως και περισσότερο στη δουλειά παρά στο ταλέντο σας. Η σκληρή δουλειά να θυμάστε πως κερδίζει το ταλέντο κάθε φορά! Κι όταν τα συνδυάζεις και τα δύο τότε συντρίβεις την ΑΕΛ όπως κάνατε εσείς σήμερα. Και έγινε αυτό όχι γιατί είστε καλοί ατομικά άλλα επειδή ήσασταν πολύ δυνατοί σαν ομάδα. Δεν μπορώ να πω ούτε για έναν παίκτη πως δεν είχε καλή εμφάνιση. Όλοι σας δίνατε μάχες, ο καθένας πρόσθετε το λιθαράκι του στην ομάδα. Αυτό είναι υπέροχο. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδα εδώ και καιρό. Παίζατε κόντρα σε μια καλή ομάδα και τέτοιες ομάδες θέλουμε για να μετράμε τις δυνάμεις μας. Όμως όταν έχουμε εμφανίσεις σαν αυτή σήμερα, τότε σας το εγγυώμαι ότι με τη νέα χρονιά θα βρω ένα τοπ τουρνουά στην Ευρώπη για να συμμετάσχετε κόντρα στους καλύτερoυς της Ευρώπης. Όταν δουλεύετε έτσι, ομαδικά, είστε σε αυτό το επίπεδο. Συνεχίστε έτσι και θα πάμε ταξίδι για να συναντήσουμε μερικές πάρα πολύ καλές ομάδες. Εξαιρετική εμφάνιση σήμερα παιδιά από όλους. Ακόμα και από τον προπονητή!”

Οι δηλώσεις του κόουτς… “Συγχαρητήρια ήσασταν υπέροχοι και δεν είναι θέμα η νίκη. Το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν με ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Με ενδιαφέρεται να παίζετε με τον τρόπο που θέλει να παίζουν οι ομάδες της, η Ομόνοια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβετε. Όταν το κάνετε αυτό δεν έχετε τίποτα και κανέναν να να φοβηθείτε. Χειροκροτήστε τον κόσμο σας που ήρθε και σας χειροκρότησε. Απολαύστε τη νίκη σας σας το Σαββατοκυριάκο και από Δευτέρας, ξανά από την αρχή για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο.”