''Δεν έχουν αποφοιτήσει από καμία άλλη ιδιωτική σχολή''

Mέσω ανακοίνωσης η Νέα Σαλαμίνα διευκρινίζει ότι κακώς ιδιωτική ακαδημία διαφημίζει  ότι Ιωάννης Κωστή, Θεοδόσης Σιαθάς και Κωνσταντίνος Σεργίου έχουν από αποφοιτήσει από εκείνη. 

Αναλαυτικά: 

''Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι ποδοσφαιριστές μας Ιωάννης Κωστή, Θεοδόσης Σιαθάς και Κωνσταντίνος Σεργίου δεν έχουν αποφοιτήσει από καμία άλλη ιδιωτική σχολή ποδοσφαίρου, όπως κάποιοι διαφημίζουν.

Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ενταχθεί στις ακαδημίες της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από πολύ νεαρή ηλικία, και έχουν φτάσει στο σημείο σήμερα συνδιάζοντας το ταλέντο τους με την ποδοσφαιρική εκπαίδευση που πήραν από τις Ακαδημίες μας να είναι μέλη της Α’ ομάδας του Σωματείου μας, υπογράφοντας μαζί με άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές πολυετή επαγγελματικά συμβόλαια.

Οι ακαδημίες μας έχουν μέχρι σήμερα αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές, γι αυτό και κερδίζουν χρόνο με τον χρόνο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, με στόχο η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας να αποτελείται τα επόμενα χρόνια από δικούς μας ποδοσφαιριστές!

Καλούμε κύρια όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και όλους τους γονείς που τα παιδιά τους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να εμπιστευτούν τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Το αξίζουν και με το παραπάνω!''