Κ19 ΑΕΛ-Απόλλων (Φώτος/Βίντεο/Δηλώσεις)

ΜΕΓΑΛΟ ματς στο γήπεδο της ΣΕΚ στον Άγιο Αθανάσιο για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Νέων U19 Α', Β', Γ' Κατηγορίας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα. 1-1 ο αγώνας στην κανονική διάρκεια, οδηγήθηκε στην παράταση και στα πέναλτι. Ο Απόλλωνας πήρε το εισιτήριο επικρατώντας με 3-2 στα πέναλτι.

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Ευδώρα Σιλβέστρο και η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 79ο λεπτό με τον Μάριο Ηλία. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Αντώνης Ψύχας και ο Απόλλωνας συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Το 1-1 οδήγησε τις δύο ομάδες στη διαδικασία της ημίωρης παράτασης, όμως δεν άλλαξε κάτι και ο νικητής αναδείχτηκε μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι όπου επικράτησε με 3-2 ο Απόλλωνας, παρά το γεγονός ότι αστόχησε στα πρώτα δύο πέναλτι.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν Άρης, ΑΕΚ, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ΑΠΟΕΛ.

Τυχερές της κλήρωσης ήταν η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η Ομόνοια Λευκωσίας και ο Ερμής Αραδίππου που προκρίνονται στην προημιτελική φάση χωρίς αγώνα.

Tο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ ήταν στο γήπεδο ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου και σας μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση καθώς και δηλώσεις από τον άσο του Απόλλωνα Ολύμπιο Αντωνιάδη.