Από τον "υποβιβασμό" στην "δικαίωση"!

Αν έψαχνε κάποιος ένα ρητό για να χαρακτηρίσει την φετινή πορεία της ομάδας νέων U19 της Πάφος fc, εύλογα θα αναφερόταν στο “Μετά την καταιγίδα, πάντα βγαίνει ο ήλιος”.

Όταν ξεκίνησε η χρονιά η ομάδα νέων της Πάφος fc βρίσκονταν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Τρεις ήττες, μία νίκη κι μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των πέντε πρώτων αγωνιστικών που όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις των Παφιτών. 

Παρά το μικρό ρόστερ και τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, η ομάδα του Λούκα Θεοδώρου παιχνίδι με παιχνίδι έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα της. Ισοπαλίες, νίκες απέναντι στις “μεγάλες” ομάδες και να που η Πάφος Μάρτη μήνα, εδώ και κάποιες αγωνιστικές φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Αν ρωτήσει κανείς τους Παφίτες αν είναι ευχαριστημένοι ως εδώ που έφτασαν θα σου πουν πως αναμφίβολα ναι..αλλά κρύβουν μέσα τους και την μεγάλη τους επιθυμία για διάκριση.

Από τον υποβιβασμό, έφτασαν στην 2η θέση.  Από την μουρμούρα και τα αρνητικά σχόλια, έφτασαν στην δικαίωση. Ονειρεύονται το πρωτάθλημα.....δύσκολο να το κατακτήσουν, μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά αυτοί οι νεαροί απέδειξαν ότι δικαιούνται να ονειρεύονται!