Κ17 ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός (Φωτορεπορτάζ)

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Πασκάλ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17, με τους γαλαζοκίτρινους να επικρατούν τελικά με 4-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρις σε ωραίο μακρινό σουτ του Ναούμ στο 4΄ και κεφαλιά του Χριστοφή στο 44΄.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Κυριάκο Ιωάννου στο 70’ και τον Χρήστο Καλογερίδη με απευθείας φάουλ στο 77’.

Λίγο αργότερα το ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι με τον Ναούμ να το εκτελεί και τον Σμιθ να αποκρούει.

Ο Τάσος Χριστοφή λύτρωσε τελικά το ΑΠΟΕΛ στο 80΄ και έκανε το 3-2 με κεφαλιά, μετά από πλάγιο του Παπαθανασίου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Σταύρος Γαβριήλ στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ εντός περιοχής για το 4-2.

Το ΑΠΟΕΛ εκτός από το δικό του τρίποντο ήθελε απώλειες της ΑΕΛ  για να ανέβει πρώτο, όμως οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού πήραν τη νίκη επί της Πάφου στις καθυστερήσεις. Έτσι τα δεδομένα στην κορυφή παραμένουν όπως είχαν με την ΑΕΛ να είναι πρώτη με 94 βαθμούς, ένα περισσότερο από το ΑΠΟΕΛ. Οι μαυροπράσινοι από την πλευρά τους έμειναν στους 83 βαθμούς και την τέταρτη θέση. 

Το ΑΠΟΕΛ διατηρεί τις ελπίδες του για τον τίτλο, αφού στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση ενώ η ΑΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. 

Το kerkida.net βρέθηκε το Σάββατο στην αναμέτρηση και σας μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς…