Καμπ του Ολυμπιακού Πειραιώς το Σαββατοκύριακο

Το ετήσιο καμπ που διοργανώνει στην Κύπρο η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς διεξάγεται φέτος το διήμερο 23-24 Ιουνίου στο Elite Sporting Club, στις εγκαταστάσεις της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ στη Λάρνακα.

Νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2006 μέχρι το 2011 θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό την επίβλεψη προπονητών από το Ρέντη

Το ετήσιο καμπ που διοργανώνει στην Κύπρο η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς διεξάγεται φέτος το διήμερο 23-24 Ιουνίου στο Elite Sporting Club, στις εγκαταστάσεις της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ στη Λάρνακα.

Παιδιά γεννημένα από το 2006 έως και το 2011, είτε ανήκουν σε μια από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, είτε σε άλλη ακαδημία, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν για δύο ημέρες, σε τρεις διαφορετικές προπονητικές περιόδους, υπό τις οδηγίες του Τάσου Πάντου, του Τάσου Θέου και του Σωκράτη Κοψαχείλη, προπονητών των ερυθρόλευκων στο Ρέντη, οι οποίοι φτάνουν στην Κύπρο για το καμπ.

Οι τρεις προπονητές της πειραϊκής ομάδας θα παρακολουθήσουν και θα αξιολογήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα αξιολογήσουν επίσης και τα προπονητικά προγράμματα που εφαρμόζονται από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς σε όλη την Κύπρο.

«Αξιολογούνται ποδοσφαιριστές και προπονήσεις»
«Το καμπ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς και είναι άκρως σημαντικό για τη διατήρηση της στενής σχέσης με τη Διεύθυνση Ακαδημίας και τα αγωνιστικά τμήματα» σημειώνει ο κ. Μάριος Κουδελλής του Σωματείου SoccerWorldCyprus, που είναι υπεύθυνο για όλες τις Σχολές των ερυθρόλευκων στην Κύπρο. «Μέσα από το καμπ αξιολογούνται ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη επισημανθεί ενώ εντοπίζονται και άλλοι παίκτες που αξίζουν να ενταχθούν στο πλάνο παρακολούθησης και να προσκληθούν στο Ρέντη για περαιτέρω δοκιμές, ενώ παράλληλα αξιολογούνται και τα προπονητικά προγράμματα που εφαρμόζουν οι Σχολές εδώ στην Κύπρο. Οι προπονήσεις που γίνονται στις εννιά Σχολές στην Κύπρο ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με τις προπονήσεις των Σχολών σε όλη την Ελλάδα και στον κόσμο» προσθέτει ο κ. Κουδελλής.

Μέσα από το καμπ θα επιλεχθούν παιδιά για την κατάρτιση παγκύπριων επίλεκτων τμημάτων, ανά ηλικία. Οι Ελλαδίτες προπονητές θα αξιολογήσουν επίσης τμήματα και ποδοσφαιριστές για μετάβαση και συμμετοχή σε δοκιμαστικά στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη. Θα γίνουν δύο προπονήσεις το Σάββατο (πρωί – απόγευμα) και μια την Κυριακή (πρωί).

Πληροφορίες και εγγραφές:

Αμμόχωστος - 99426644

Λάρνακα – 99637856

Λεμεσός – 99280999

Λευκωσία – 99870963

Πάφος – 99550116

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/OlympiacosAcademy.