Ο απολογισμός στο Πρωτάθλημα Παίδων U16

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών εξασφάλισε τον τίτλο στο Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U16 ξεπερνώντας τους 100 βαθμούς μετά από εντυπωσιακή πορεία που κατέγραψε 34 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στη διαδρομή των 38 αγωνιστικών.

Οι πρωταθλητές έκλεισαν τη χρονιά με 103 βαθμούς, δέκα περισσότερους από το δεύτερο της κατάταξης ΑΠΟΕΛ. 

Ανεξάρτητα από τη διαφορά που δημιουργήθηκε στο τέλος, ο συναγωνισμός ήταν έντονος και πέντε τουλάχιστον ομάδες παρουσίασαν ιδιαίτερα δυνατό πρόσωπο σε ολόκληρη τη διαδρομή του Πρωταθλήματος.
 
Η Καρμιώτισσα παρουσίασε σταθερό πρόσωπο και με αρκετούς διεθνείς στη σύνθεση της, κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα. Παρουσίασε την καλύτερη επιθετική γραμμή (166 τέρματα) αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 22 τέρματα.
 
Ο προπονητής της ομάδας Χρυσόστομος Χρυσοστόμου στη διαδρομή για την κατάκτηση του τίτλου χρησιμοποίησε συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.
 
Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής με 2676 λεπτά ο Αλέξανδρος Μιχαήλ που αγωνίστηκε και στους 38 αγώνες και ακολούθησε ο Ορφανίδης Παρασκευάς με 2602 λεπτά επίσης σε 38 αγώνες.
 
Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο φετινό μαραθώνιο:
 
Ανδρέας Ανδρέου, Κυριάκος Γενεθλίου, Ανδρόνικος Δημητρίου, Πλούταρχος Δημοσθένους, Δημήτρης Ηροδότου, Ματθαίος Θεοδοσίου, Θεόδωρος Ιακώβου, Ελευθέριος Ιωάννου, Ευθύμιος Καραπάσιης, Στέφανος Κίττος, Νικόλας Κωνσταντίνου, Έρμος Λυσάνδρου, Ανδρέας Μασσού, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Ορφανίδης Παρασκευάς, Στέλιος Σιδεράς, Στέφανος Στεφάνου, Χριστόδουλος Τήλλυρος, Αναστάσιος Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Χασάπης, Χρίστος Χατζημιχαήλ, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Χρίστος Ρώη Χρυσοστόμου, Γιώργος Χρυσοστόμου.
 
Σκόρερ
Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης (Ανόρθωση) αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 48 τέρματα και ακολούθησε ο Ορφανίδης Παρασκευάς (Καρμιώτισσα) με 39 τέρματα και κοντά του ο συμπαίκτης του Ηρόδοτος Χριστοδούλου με 37 τέρματα.