Το "ευχαριστώ" του Τ.Δ της Ομόνοιας σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την πρόσληψη του κ. Βασίλη Μήττα, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας της.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός από το το 2008 εργαζόταν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ υπηρετώντας τον από διάφορα πόστα.

Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και το "ευχαριστώ" του στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη:

"Μετά από δέκα χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αυτοί που νιώθω ότι οφείλω να ευχαριστήσω δεν χωράνε σίγουρα σε λίγες γραμμές. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να μην ξεχάσω κάποιο όνομα, με τη σειρά να μην έχει καμία σημασία.

Ευχαριστώ όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστώ τον κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση και την κ. Μαρία Γκοντζάρεβα για τη συνεργασία μας και για τις συνθήκες εργασίας που μου παρείχαν.

Ευχαριστώ τον κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη των διοικήσεων, τους προέδρους και τους Τεχνικούς Διευθυντές τα τελευταία δέκα χρόνια, τον κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη, τον κ. Ζήση Βρύζα, τον κ. Γεώργιο Γεωργιάδη, τον κ. Παντελή Κωνσταντινίδη, τον κ. Φρανκ Άρνεσεν και τον κ. Λούμπος Μίχελ.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, όλα τα μέλη του τμήματος ανίχνευσης και όλα τα στελέχη της ακαδημίας.

Ευχαριστώ τους άμεσους συνεργάτες μου στα τμήματα που προπονήσαμε παρέα: Κωνσταντίνο Βούρτση, Δημήτριο Κρυωνά, Ανδρέα Μπαλαμπάνη, Βασίλειο Καναρά, Βασίλειο Πετρόπουλο, Πέτρο Τσιαπακίδη, Ανέστη Ασλανίδη, Ιωάννη Αμπατζίδη, Μιχάλη Ψωμιάδη, Ιωάννη Βλάχο, Ιωάννη Τσανικλίδη, Γεώργιο Γκάγκαλη, Σταύρο Τερζανίδη, Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη, Μιχάλη Κωστίδη, Ευάγγελο Βασιλειάδη, Ευάγγελο Μπαμπάτση, Αθανάσιο Βαριεμέζη, τον Στράτο Χαριζάνη, τον Ευγένιο Ρομιάντζεβ. 

Ευχαριστώ τον εργοφυσιολόγο μας κ. Γεώργιο Ζιώγα, και τους ιατρούς που συνεργάστηκα: κ. Ιωάννη Ουσαντζόπουλο, τον κ. Ιωάννη Ράλλη, τον κ. Μανώλη Παπακώστα, την κ. Ρογκότη Μαρία.
Ευχαριστώ τη διατροφολόγο μας κ. Ιωάννα Πασπάλα, τη ψυχολόγο μας κ. Ειρήνη Ρέρα, τον τέως Τεχνικό Διευθυντή και νυν Υπεύθυνο του ξενώνα μας κ. Γρηγόρη Καραβέλη, την υπεύθυνη των σχολείων των ποδοσφαιριστών μας κ. Ιωάννα Χαραλάμπους.
Ευχαριστώ τον κ. Σταύρο Σαράφη και τον κ. Κωνσταντίνο Ιωσηφίδη.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ από την καρδιά μου τον κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για την πίστη στο έργο μου και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ξεχωριστά πρέπει να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για να τα προπονήσω και όλους τους ποδοσφαιριστές που πορευτήκαμε παρέα όλα αυτά τα χρόνια σε χαρές και λύπες. 

Επίσης, ξεχωριστά πρέπει να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους προπονητές και τα στελέχη των ερασιτεχνικών ακαδημιών που προμηθεύουν όλα αυτά τα χρόνια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και εμένα ως ένα «γρανάζι» του, με αξιόλογους ποδοσφαιριστές – προσωπικότητες.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω, όχι μόνο ως μέλος αυτής της ομάδας αλλά και ως οπαδός της, τον κ. Ιβαν Σαββίδη για ό,τι έχει προσφέρει σε εμένα και την ομάδα μας.

Με εκτίμηση
Μήττας Βασίλειος"