Το επιτελείο του Άρη

Καινούρια σελίδα έχει ανοίξει στις ακαδημίες του ΄Αρη Λεμεσού. Η διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους έχοντας αποδείξει πολλές φορές τη πίστη της στον Κύπριο ποδοσφαιριστή αποφάσισε να επενδύσει στις ακαδημίες θέτοντας στόχο τη στελέχωση της αντρικής ομάδας με πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές μέσα σ’ ένα πενταετές πλάνο.

Για την εκπλήρωση του συγκεκριμένου πλάνου έχουν προσληφθεί καταξιωμένοι επαγγελματίες και έχουν γίνει αρκετές καινοτομίες τόσο στο πρόγραμμα όσο και στις εγκαταστάσεις των 2 ανακαινισμένων ιδιόκτητων γηπέδων μας.

Το προσωπικό μας θα απαρτίζεται ως ακολούθως:

Υπεύθυνος Ακαδημιών : Κυριάκος Κυριάκου
Έφορος Ακαδημιών : Στέλιος Στυλιανού
Τεχνικός Διευθυντής : Κωνσταντίνου Κώστας
Προπονητής U19 : Κάκος Παπακυριακού
Προπονητής U17 : Άνδρος Ανδρέου (Φρέντυ)
Προπονητής U16 : Νίκος Στυλιανού
Προπονητής U15 : Ζε Βιτόρ
Προπονητής U14 : Δήμος Θεοδώρου
Γυμναστής : Βλάσης Στυλιανού
Γυμναστής :  Χρήστος Δημητριάδης
Προπονητής τερματοφυλάκων : Σόλων Φιλίππου

Ήδη έχει γίνει η αρχή αφού, στη φετινή προετοιμασία της ομάδας Ανδρών του Άρη Λεμεσού θα δώσουν το παρών τους συνολικά 8 ποδοσφαιριστές από την ακαδημία αλλά και αρκετοί άλλοι θα βρίσκονται υπό παρακολούθηση του τεχνικού επιτελείου της Α’ ομάδας. 

Η εικόνα της ακαδημίας του Άρη έχει ήδη αλλάξει ριζικά και όλα τα κλιμάκια θα εμφανιστούν ανανεωμένα αφού έχουν προσκληθεί και εγγραφεί ιδιαίτερα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές πάντα μέσα στο πενταετές πλάνο που έχει εκπονηθεί.

Το πλάνο που θα ακολουθηθεί χρησιμοποιείται από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Κύριος στόχος είναι η βελτίωση του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά αφού στις πλείστες προπονήσεις στο κάθε κλιμάκιο θα συμμετέχουν αρκετοί προπονητές ούτως ώστε να βελτιώνονται οι ατομικές αδυναμίες του κάθε ποδοσφαιριστή. Επίσης το κάθε κλιμάκιο θα  προπονείται σε ολόκληρο γήπεδο καθημερινά, που κι αυτό είναι μια φετινή καινοτομία. Άλλη καινοτομία είναι οι εντάσεις που θα προπονούνται οι ποδοσφαιριστές , αφού θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη δύναμη και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Στα πρότυπα των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας μας, θα δουλεύουν και τα κλιμάκια των μικρότερων ηλικιών (2006 εώς  2013) που θα αγωνίζονται στα grassroots, και είναι το μέλλον των ακαδημιών μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε :

Κυριάκος Κυριάκου (υπεύθυνος ακαδημιών) : 99598957

Στέλιος Στυλιανού (έφορος ακαδημιών) : 99214185

Κώστας Κωνσταντίνου (τεχνικός διευθυντής)  : 99666679