Δυναμική παρουσία των μικρών Παναθηναϊκών

Δυναμική παρουσία των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου στο φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ...

Δυναμική ήταν η παρουσία των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου οι οποίες βρέθηκαν κοντά στην αποστολή της ομάδας η οποία αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Έντεκα παιδιά από τις Σχολές της Λάρνακας, της Λεμεσού και της Πάφου είχαν τη χαρά να δούν από κοντά και να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο γήπεδο ενώ ακολούθως παρακολούθησαν τον αγώνα από το Νότιο Πέταλο στο οποίο ήταν η οικογενειακή κερκίδα των Σχολών. Με τον τρόπο αυτό οι Σχολές της Κύπρου έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά και τη συμπάθεια τους και την υποστήριξη τους προς τους πληγέντες και τα θύματα των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής. Μέρος των εσόδων του αγώνα δόθηκε για την υποστήριξη και ανακούφιση των πληγέντων.

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την εταιρία Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ για τη χορηγεία της φανέλας, τη Διεύθυνση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και το Γυμνασίαρχο του αγώνα κύριο Μικελλίδη.

Οι εγγραφές στις πράσινες Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ξεκίνησαν και συνεχίζονται σε όλες τις πόλεις.

ΛΑΡΝΑΚΑ σε Μαρώνι και Χοιροκοιτία INFO: 99 533608 – 97 775795

Λεμεσός στο Τραχώνι INFO: 99 619238 – 99 341488

ΠΑΦΟΣ στο Αθλητικό Κέντρο SPORTIVO INFO: 99 879776 – 97 655600

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ