Ο Γιώργος Ιωάννου στην ΟΜΟΝΟΙΑ U15

Στην θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 έχει επιλεγεί ο κ. Γιώργος Ιωάννου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Εργάστηκε και πριν τρία χρόνια στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, καθώς ήταν προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U18.

Προηγουμένως ήταν για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό U16 και ένα χρόνο στον Ολυμπιακίο U13, ενώ παράλληλα εκτελούσε καθήκοντα Τιμ Μάνατζερ στην πρώτη ομάδα.

«Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά, ακολουθώντας το επαγγελματικό πλάνο που έχει καταρτιστεί. Δώσαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, ενώ θα ακολουθήσουν και αρκετά άλλα. Οι προσδοκίες είναι σε υψηλά επίπεδα. Η Ακαδημία απολαμβάνει άρτια επιστημονική υποστήριξη, κάτι που βοηθά σημαντικά στη δουλειά μας. Γίνεται προσπάθεια να δοθούν τα κατάλληλα εφόδια στους νεαρούς, για να μπορούν να εξελιχθούν. Υπάρχει μπόλικο ταλέντο στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στόχος είναι οι ανάδειξη ποδοσφαιριστών, που να μπορούν ανταποκριθούν στις ανάγκες της Α’ ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής, κ.Βασίλης Μήττας, μας έχει αναλύσει το πλάνο της Ακαδημίας, το οποίο προβλέπεται να λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Είναι εμφανές πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο η Ακαδημία» ανέφερε ο κ. Γιώργος Ιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.