Προετοιμασία Εθνικής Νέων πριν τη Ρουμανία

Το πρόσφατο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι της Αυστρίας κατέγραψε χρήσιμα συμπεράσματα για την τεχνική ηγεσία και η προσπάθεια από εδώ και μπρος επικεντρώνεται στην επόμενη φάση της προετοιμασίας.

Η Εθνική Νέων θα συνεχίσει τον κύκλο της προετοιμασίας της με διπλό φιλικό στη Ρουμανία και ασφαλώς οι απαιτήσεις μέσα από το πέρασμα του χρόνου αυξάνονται ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα αρχίσουν σε πρώτη φάση στις 27 Αυγούστου μέχρι τις 30 Αυγούστου και ακολούθως συγκέντρωση ξανά στις 3 Σεπτεμβρίου.

Τα φιλικά στη Ρουμανία θα διεξαχθούν στις 8 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, στο Βουκουρέστι.

Η συγκρότηση της ομάδας που θα διεκδικήσει το καλύτερο μπαίνει ουσιαστικά στην τελική φάση και μέσα από τα δυνατά διεθνή φιλικά, η Εθνική μας θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλύτερα για τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 της UEFA.
 
Αντίπαλοι μας θα είναι η Ρωσία, το Μαυροβούνιο και η Λετονία και οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου μας σύμφωνα με τον σχεδιασμό της UEFA θα προχωρήσουν στον elite round. Οι αγώνες θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πάφο.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ