Όταν το ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ γίνεται... επιστήμη! (Έξι απέναντι σε τρεις!)

Πλέον το σκάουτινγκ, το διάβασμα του αντιπάλου δηλαδή και η προετοιμασία όχι μόνο με βάση την δική σου ομάδα αλλά και με του αντίπαλου, είναι για τα καλά στο ποδόσφαιρο μας. Όχι μόνο στους μεγάλους, αλλά και στους μικρούς…

Στον τομέα αυτό παίρνει… άριστα ο προπονητής της U15 της Ένωσης Λούκας Οικονόμου ο οποίος παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμος στο δύσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Βρήκε τον τρόπο να αναχαιτίσει τον αντίπαλο, να τον… πνίξει και από ατυχία να μην φτάσει στην νίκη (ισοπαλία 1-1).

Το πόσο καλά διαβασμένος ήταν, φάνηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Ξέροντας τον τρόπο που παίζει το ΑΠΟΕΛ, με τους αμυντικούς να φτιάχνουν παιχνίδι από πίσω και να αποφεύγουν τις μακρινές μπαλιές, έδωσε εντολή για… μαζικό πρέσινγκ απ’ την στιγμή που έγινε η σέντρα.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι ενδεικτικές αφού βλέπουμε την μπάλα να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ και στο πλάνο να υπάρχουν τρεις «γαλαζοκίτρινοι» και έξι (!!) «βυσσινί»! Η πίεση έπιασε τόπο αφού ανάγκασε τους αντιπάλους να παραχωρήσουν κόρνερ!