“Η ίδια καλή προσπάθεια πρέπει να γίνει και το Σάββατο”

Δηλώσεις για τον Σαββατιάτικο αγώνα με το ΘΟΪ και τη μέχρι στιγμής παρουσία της Ομόνοιας, παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, Πάνος Νικολάου.

Το ΘΟΪ Λακατάμιας αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 το ερχόμενο Σάββατο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι.

Δηλώσεις για τον Σαββατιάτικο αγώνα και τη μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας, παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πάνος Νικολάου.

«Έρχεται ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, στο οποίο πρέπει να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, αν θέλουμε να φύγουμε νικητές. Και στον περασμένο αγώνα με τον Απόλλωνα κάναμε καλή προσπάθεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η ίδια καλή προσπάθεια πρέπει να γίνει και το Σάββατο. Είμαστε μια νέα ομάδα, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα ατυχή αποτελέσματα και να βελτιωθούμε. Προσωπικά θεωρώ πως έχω ακόμα πολλά να δώσω στην ομάδα μου και να την βοηθήσω για να ανέβει βαθμολογικά» ανέφερε ο Πάνος Νικολάου.

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 απέναντι στο ΘΟΪ, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 10:00, στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια.