Σπουδαία εμπειρία κόντρα στη Γερμανία!

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό το Σάββατο στο Κοινοτικό Στάδιο της Παρεκκλησιάς είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν οι παίκτες της ομάδας Νέων του Απόλλωνα (Κ19) κόντρα στην Εθνική Γερμανίας Κ19. Οι Γερμανοί τελικά κέρδισαν με 5-1 όμως οι κυανόλευκοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία για αρκετό διάστημα κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα.

Μάλιστα ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τρομερό γκολ του Ζαμπά που ξέφυγε με εντυπωσιακή ντρίπλα τον αμυντικό και κρέμασε από απόσταση τριάντα μέτρων τον κίπερ των Γερμανών για το 1-0.

Οι Γερμανοί αντέδρασαν ισοφαρίζοντας το σκορ και προς το τέλος του ημιχρόνου προηγήθηκαν με 3-1 χάρις σε αυτογκολ και εύστοχο πέναλτι. Στην επανάληψη μετά και τις αλλαγές που έγιναν οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την ποιότητά τους και σκόραραν άλλα δύο γκολ. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα με παίκτες που κατά μεγάλο βαθμό θα αποτελέσουν την επόμενη Εθνική Γερμανίας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Σημειώνεται πως η Εθνική Γερμανίας Κ19 ήρθε στην Κύπρο με 30μελή αποστολή από την οποία το πρωτοκλασάτο γκρουπ παικτών έπαιξε κόντρα στους Νέους του Απόλλωνα. Οι υπόλοιποι 15 αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη.

Με την ομάδα των Νέων του Απόλλωνα αγωνίστηκε επίσης ο Ουεντραόγκο, ο Πέτρος Ψύχας, ο Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ  και ο Μιχάλης Παπαστυλιανού που προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

***ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.apollon365.news