Ο "πράσινος" απολογισμός

Η Ομόνοιας παρουσιάζει τον απολογισμό της ακαδημίας για την αγωνιστική που μας πέρασε.

Η ενημέρωση:

Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η OMONOIA U19 συνεχίζει ακάθεκτη καθώς πέρασε αλώβητη και από το Παραλίμνι. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου κέρδισε 0-2 την ΕΝΠ και πέτυχε την ενδέκατη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έφτασε στους 33 βαθμούς και απολαμβάνει σταθερά τη μοναξιά της κορυφής ενώ βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έφερε ισοπαλία 0-0 στον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στην ΑΕΛ. Μετά από αυτή την ισοπαλία η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 ανέβηκε στους 16 βαθμούς ενώ παρέμεινε στην 13η θέση. Η ομάδα του Ανδρέα Νικολάου έχει απολογισμό τέσσερεις νίκες, τέσσερεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 0-1 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το τρίποντο αυτό βοήθησε την ομάδα μας να παραμείνει στην κορυφή ενώ ανέβασε τη συγκομιδή των «πρασίνων» στους 42 βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου έχει 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες και βρίσκεται στο +5 από το δεύτερο ΘΟΪ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 εξήλθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 39 βαθμούς με απολογισμό 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η ομάδα μας «συγκατοικεί» στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ανόρθωση ενώ είναι στο +1 από την τρίτη Δόξα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ερμή με 2-4 και παρέμεινε στους 20 βαθμούς. To σύνολο του Ανδρέα Δαρείου βρίσκεται στην 7η θέση με έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Αναλυτικά:

U19: ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 0-0

U15: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

U14: ΑΕΛ – OMONOIA 0-0

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΜΗΣ 2-4