ΟΜΟΝΟΙΑ/Επένδυση με τον "Killer"… Κυριακίδη!

Την εξαιρετική του παρουσία με την ομάδα του ΘΟΪ Κ15 εξαργυρώνει ο Νικόλας Κυριακίδης που κάνει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία και φοράει τα πράσινα της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkida.net, o νεαρός επιθετικός τον οποίο διεκδίκησε τόσο η Ομόνοια όσο και το ΑΠΟΕΛ (απέσυρε το ενδιαφέρον στην πορεία) πήρε τελικά την απόφαση να συνεχίσει στο τριφύλλι και έχει ήδη ενσωματωθεί με την ομάδα κάνοντας την πρώτη του προπόνηση.

Είναι διεθνής με την Εθνική Κ15 ενώ ήταν ο αρχηγός και στυλοβάτης των Κ15 του ΘΟΪ που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην Α΄Φάση πίσω από την Ομόνοια. 

Ο 14χρονος στράικερ ήταν πέρσι πρώτος σκόρερ, ενώ φέτος τερμάτισε δεύτερος στην Α΄Φάση με 21 γκολ, 8 λιγότερα από τον Σπυριδάκη της Ομόνοιας με τον οποίο πλέον θα είναι συμπαίκτες!

Μεγάλο ρόλο στη μετακίνηση του Κυριακίδη στην Ομόνοια, έπαιξε η θερμή εισήγηση του τεχνικού Διευθυντής της Ακαδημίας του τριφυλλιού κ. Βασίλη Μήττα αλλά και η πολύ μεγάλη σημασία που δίνει η διοίκηση της Ομόνοιας, με εντολές του κ. Σταύρου Παπασταύρου, στα τμήματα υποδομής.

Έτσι η Ομόνοια Κ15 που τερμάτισε στην πρώτη θέση της Α΄Φάσης του πρωταθλήματος προσθέτει στη φαρέτρα της ακόμα ένα σπουδαίο ταλέντο ενώ ο Νικόλας κάνει ένα μεγάλο βήμα που μπορεί να βάλει γερές βάσεις στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.