"Κίνητρο το UEFA YOUTH LEAGUE"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα απέναντι στους Λαρνακείς παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας ο δεξιός μπακ χαφ της ομάδας, Μάριος Χαραλάμπους.

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Οι «πράσινοι» έχουν πετύχει 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, επίδοση που θα επιδιώξουν να διευρύνουν επικρατώντας της ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα απέναντι στους Λαρνακείς παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα ο δεξιός μπακ χαφ της ομάδας, Μάριος Χαραλάμπους: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, άλλωστε το έχουμε πει πολλές φορές πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το κλειδί είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο. Θέλουμε να μπούμε δυνατά από την αρχή του αγώνα, να παίξουμε με πάθος και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Είμαστε αλάνθαστοι μέχρι στιγμής και ζητούμενο είναι η παραμονή στην κορυφή. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να παίξουμε και στο UEFA Youth League οπόταν αυτό αποτελεί άλλο ένα κίνητρο για εμάς».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 απέναντι στην ΑΕΚ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30, στο Κοινοτικό στάδιο Καλού Χωριού Λάρνακας.