ΣΑΜΙΟΣ: "Το πρώτο που μας ενδιαφέρει στο ΑΠΟΕΛ…" (βίντεο)

Ο Βαγγέλης Σάμιος, τεχνικός διεθυντής των τμημάτων υποδομής του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Fun Day των Ακαδημιών της ομάδας που έγινε το πρωί της Κυριακής στα γήπεδα Nuevo Campo, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε παιδιά και γονείς.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

“Χρόνια πολλά σε όλες τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Ευχαριστώ το ΑΠΟΕΛ που μου έκανε την τιμή να ηγηθώ στο τεχνικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που έχω “ταλαιπωρήσει” αυτούς τους έξι μήνες. Ελπίζω να τους “ταλαιπωρήσω” για αρκετό καιρό ακόμα, να είμαστε μαζί σαν οικογένεια. Εύχομαι στους γονείς ότι καλύτερο για τα παιδιά τους, να τα αφήσουν να ευχαριστηθούν αυτό που κάνουνε, να απολαμβάνουνε αυτό που κάνουνε, γιατί το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει στο ΑΠΟΕΛ είναι η απόλαυση του παιχνιδιού, και πως θα το μάθουμε καλύτερα σε νεαρές ηλικίες ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αλλά με μεγάλη χαρά στην προπόνηση και τα παιχνίδια. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε και με έχετε στην οικογένεια σας και σας υπόσχομαι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτά τα παιδιά”