ΕΠΙΣΗΜΑ στην Άιντραχτ ο παικταράς/"Έχει μεγάλη ποιότητα"

Συνεχίζει στην Άιντραχτ ο Γιώργος Ποντικός.

Το ταλεντάκι της Ομόνοιας ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς με τον διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ομάδας, Holger Müller προχωρά και σε δηλώσεις. 

“Ο Γιώργος μας έκανε πολύ καλή εντύπωση. Μας έπεισε με την μεγάλη ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής και ως προσωπικότητα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του στην Άιντραχτ”, σημείωσε ο διευθυντής των ακαδημιών Holger Müller. 

Σημειώνουν επίσης τα ακόλουθα στην επίσημη σελίδα τους οι της Άιντραχτ: Συμμετείχε σ΄ενα τουρνουά τριών χωρών στην Αυστρία τον προηγούμενο Σεπτέμβρη με την Εθνική Κύπρου. Είναι επιθετικός με ταχύτητα και πολύ καλή ντρίμπλα. Με τις εμφανίσεις του έπεισε τον Holger Müller. 

Θυμίζουμε ότι στις 5/10/2018 η Ομόνοια είχε ανακοινώσει ότι ο νεαρός θα συνεχίσει στην Γερμανία με το που συμπλήρωνε το 16ο έτος της ηλικίας του: 

Η ανακοίνωση των πρασίνων τότε: Ο Γιώργος θα ενταχθεί στη Γερμανική ομάδα στις 08/01/2019, ημερομηνία κατά την οποία θα  συμπληρώσει τα 16 του χρόνια. Αποτελεί μέλος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται με την ΟΜΟΝΟΙΑ U17, ενώ την περσινή σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα. Είναι διεθνής με την εθνική Κύπρου U15.

Το μικρό αφιέρωμα και οι δηλώσεις του Γιώργου στο Kerkida 22.09.2017: Το δεκάρι της Κ15: "Πάει για πρωτάθλημα η Ομόνοια" (φώτος/βίντεο)