Player to watch: Ανδρέας Αρτεμίου (Φώτος)

Από τα ταλέντα των Ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ που δικαίως μαγνήτισαν το βλέμμα του Πάολο Τραμεντζάνι, είναι και ο Ανδρεάς Αρτεμίου.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε αρκετές φορές φέτος στον πάγκο της πρώτης ομάδας ενώ έκανε και το ντεμπούτο του στις 19 Δεκεμβρίου του 2018 κόντρα στην Αγία Νάπα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Έχει εξαιρετική ντρίμπλα, επιτάχυνση και σουτ ενώ μοιράζει αρκετές ασιστ και αναλαμβάνει πολλές στημένες μπάλες της ομάδας του. Μέχρι στιγμής αγωνίστηκε σε 13 ματς με την Κ19 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας σκοράρει 10 γκολ. Ο Ιταλός κόουτς παρακολουθεί την πρόοδο του και σίγουρα θα έρθει η ώρα για ακόμα περισσότερη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Το Σάββατο μπορεί να μην σκόραρε στο 8-1 επί του Άρη (ΕΔΩ φωτορεπορτάζ του αγώνα) όμως στα 61 λεπτά που αγωνίστηκε δημιούργησε πολλά ρήγματα προς την αντίπαλη εστία από τα αριστερά έχοντας καταλυτικό ρόλο στην εύκολη και ευρεία νίκη της ομάδας του.

Δείτε φωτογραφίες του νεαρού μεσοεπιθετικού από το τελευταίο παιχνίδι: