ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο Ζορπάς: "Πίστη στον Θεό/Να μην τα παρατάμε ποτέ"

Ο προπονητής Γιώργος Ζορπάς επέστρεψε στα γήπεδα μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και μιλάει στο kerkida.net για την μεγάλη του επιστροφή, για την δύναμη που βρήκε για να συνεχίσει το όνειρο του και στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις...

Για την περιπέτεια που πέρασε και την επιστροφή του στα γήπεδα…

"Μου έτυχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εδώ και δύο χρόνια είμαι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Είχα δύο χρόνια αποχή. Τώρα επέστρεψα, ανέλαβα τα Κ16 της ΕΝΑΔ. Χάρηκαν όλοι με την επιστροφή μου, με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Και τα παιδιά και οι προπονητές. Με ρωτάνε αν θέλω βοήθεια, είναι όλοι δίπλα μου”.

Για την δύναμη που τον ώθησε να συνεχίσει την προπονητή του καριέρα…

“Έχω την στήριξη της οικογένειας μου. Έχω ορισμένους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα κοριτσάκι 3μιση ετών. Για αυτούς παλεύω”.

Το μήνυμα που θέλεις να στείλεις...

“Να μην τα παρατάμε ποτέ. Να έχουμε πίστη στον Θεό. Δύναμη και θέληση. Να μην παρατάμε τα όνειρα μας”

Για τους στόχους του…

“Τώρα είμαι προπονητής στις ακαδημίες της ΕΝΑΔ, στα Κ16 και αρχές του μήνα θα ξεκινήσω μαθήματα για αναλυτής ποδοσφαίρου. Ανέλαβα τα Κ16 και θέλω να οδηγήσω την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε στην προτελευταία θέση. Στο πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο νικήσαμε με 2-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού. Θέλω τα παιδιά να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέλουμε τις νίκες και θα δουλέψουμε για αυτό”.