Δύσκολη «έξοδος» για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19

Από ντέρμπι σε ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αυτό το Σάββατο ταξιδεύει στη Λάρνακα όπου θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και να φύγουν με το διπλό από τη Λάρνακα, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για τον αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ακραίος επιθετικός της ομάδας, Γιώργος Κακουλλής:

«Είναι μια ομάδα την οποία έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τρεις φορές φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχουμε πάρει ισάριθμες νίκες. Θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε άλλη μία νίκη και πιστεύω πως θα πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Σίγουρα μερικές φορές επηρεάζει την ομάδα ένα ατυχές αποτέλεσμα όμως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον τίτλο. Στόχος είναι να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και να γινόμαστε καλύτεροι ποδοσφαιριστές μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Το κίνητρο της Ευρώπης είναι μεγάλο για εμάς και αποτελεί μια εμπειρία την οποία θέλουμε να ζήσουμε από νεαρή ηλικία. Προσωπικά, θέλω στο άμεσο μέλλον να ενταχθώ μόνιμα στην πρώτη ομάδα και να παίξω σε ψηλό επίπεδο, που αυτό δεν είναι άλλο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ευελπιστώ να βοηθήσω την ομάδα μου με περισσότερο γκολ, κάτι που δεν κατάφερα στον βαθμό που θα ήθελα φέτος».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 απέναντι στην Ανόρθωση θα γίνει αυτό το Σάββατο, στο Κοινοτικό Στάδιο Κελιών στις 15:00.