ΣΟΥΠΕΡ ματσάρα και ΑΠΟΕΛ στο αιώνιο ντέρμπι!

Μεγάλη νίκη με 4-3 πέτυχε το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια για το πρωτάθλημα Νέων, σε ένα φοβερό ματς και από τις δύο ομάδες στο Πασκάλ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν πίσω στο σκορ με 1-3 και έφτασαν στην ανατροπή ενώ είχαν μείνει και με 10 παίκτες (αποβολή Κατσαντώνη) στο 3-3.

Το σκορ άνοιξε ο Χαραλάμπους για την Ομόνοια στο 8ο λεπτό, ενώ στο 15ο ισοφάρισε για το ΑΠΟΕΛ ο Κατσαντώνης. Με δύο γκολ του Κακουλή στο 29' και στο 48 με πέναλτι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 3-1. Παρ΄όλα αυτά το ΑΠΟΕΛ έφτασε σε μεγάλη ανατροπή χάρις σε γκολ του Αρτεμίου στο 55΄, του Καλογήρου στο 71΄ και του Χριστοδούλου στο 90'!

Πλέον το πρωτάθλημα παίρνει… φωτιά αφού το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στους 49 βαθμούς και μείωσε στο -1 από το τριφύλλι που βρίσκεται στην κορυφή ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές.

Το kerkida.net ήταν στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει σύντομα φωτορεπορτάζ…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!