ΧΡΥΣΗ αλλαγή και ΓΚΟΛΑΡΑ στο αιώνιο!

Ματσάρα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Πασκάλ! Οι μικροί του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, μας πρόσφεραν απλόχερα ένα πραγματικό αιώνιο ντέρμπι!

Μεγάλος νικητής ήταν το ΑΠΟΕΛ αφού ανέτρεψε το εις βάρος του 1-3 που διαμορφώθηκε στο 48΄ του αγώνα. Το σκορ άνοιξε ο Χαραλάμπους για την Ομόνοια στο 8ο λεπτό, ενώ στο 15ο ισοφάρισε για το ΑΠΟΕΛ ο Κατσαντώνης. Με δύο γκολ του Κακουλή στο 29' και στο 48 με πέναλτι οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε στο παιχνίδι ο Μιχάλης Χριστοδούλου και έμελλε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι. 

Το ΑΠΟΕΛ μείωσε σε 2-3 στο 55΄ με τον Αρτεμίου και ισοφάρισε στο 71΄με τον Καλογήρου. Στο 90ο λεπτό και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς οδεύει για ισοπαλία ο Χριστοδούλου χάρισε στην ομάδα του ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Μετά από μπαλιά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής ο Μιχάλης ανάμεσα σε δύο παίκτες την κατέβασε με το στήθος και με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 4-3 μέσα σε αποθέωση!

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός κουβαλάει παραστάσεις από την Ελλάδα αφού ήταν μέλος των φημισμένων ακαδημιών του Παναθηναϊκού και πλέον ξεδιπλώνει το ταλέντο του στην ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 10 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο όμως σίγουρα το χθεσινό θα του μείνει αξέχαστο! (Σύντομα θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι)