Ο "πράσινος" απολογισμός

Η Ομόνοια παρουσιάζει τον απολογισμό των επίλεκτων ομάδων της...

Η ενημέρωση:

Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Δεν τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-3 από τον ΑΠΟΕΛ. Οι «πράσινοι» έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 1-3 όμως εν τέλει το παιχνίδι γύρισε. Δύο γκολ πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής και ένα ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή με 50 βαθμούς, στο +1 από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 που μετρά 16 νίκες και δύο ισοπαλίες στην έως τώρα πορεία της.

Ισόπαλη 2-2 με την Καρμιώτισσα στη Λεμεσό, εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της β’ φάσης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές και οι «πράσινοι» ισάριθμες ισοφάρισαν. Οι ποδοσφαιριστές μας είδαν την μπάλα δύο φορές να σταματά στο δοκάρι κάτι που τους στέρησε το τρίποντο. Ανδρέας Ποντικός και Άγγελος Ζευκής πέτυχαν τα γκολ του «τριφυλλιού». H OMONOIA U17 παρέμεινε στην 3η θέση με 14 βαθμούς. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής η ομάδα μας.

Δυο παιχνίδια έδωσε αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Αρχικά την Τετάρτη, ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ, εκτός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αν και στο πρώτο μέρος το «τριφύλλι» είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Το Σάββατο ηττήθηκε με 6-0 από την Καρμιώτισσα στη Λεμεσό για την 8η αγωνιστική. Τα αποτελέσματα αυτά έφεραν την ομάδα στους οκτώ βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Άλλη μία νίκη, την έκτη της στη δεύτερη φάση, πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 με 2-0 επί της Καρμιώτισσας για την 8η αγωνιστική στο «Ηλίας Πούλλος». Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Σπυριδάκης. Το τρίποντο αυτό ανέβασε την ομάδα μας στους 20 βαθμούς και την διατήρησε στην πρώτη θέση, στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ. Ο απολογισμός του «τριφυλλιού» είναι έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στα Πρωταθλήματα Παίδων.

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής κέρδισε εντός έδρας την Καρμιώτισσα με 5-0 και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από την δεύτερη ΑΕΛ. Οι «πράσινοι» έφτασαν άνετα και δίκαια στην ευρεία νίκη επί της ομάδας των Πολεμιδιών χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε ο Τσιαπίνης και το ένα των Νεοφύτου, Αντρέου και Πέτρου Μ. Πλέον, το «τριφύλλι» έφτασε στους 21 βαθμούς με απολογισμό επτά νίκες και μία ήττα.

Την εντός έδρας ήττα από τον Ερμή γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας έχασε με 1-2 εντός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με τον Αβρααμίδη, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα τους. Έτσι, δέχθηκαν την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ερμής πέτυχε δεύτερο τέρμα και πήρε τη νίκη. Πλέον, το «τριφύλλι» έχει έναν βαθμό στη δεύτερη φάση με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Αναλυτικά:

U19: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-3

U17: ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

U16: ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-0

U16: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 2-0

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 5-0

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΜΗΣ 1-2