Κ19 ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια (Φωτορεπορτάζ)

Στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων U19 το ΑΠΟΕΛ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε με 4-3 την Ομόνοια και την πλησίασε στον ένα βαθμό.

Το ΑΠΟΕΛ έφτασε στη νίκη στο φινάλε παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 και τέλειωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κατσαντώνη με δεύτερη κίτιρνη κάρτα στο 72ο λεπτό.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ανδρέας  Κατσαντώνης (15'), Ανδρέας Αρτεμίου (55'), Λούκας Καλογήρου (71') και Μιχάλης Χριστοδούλου (90'). Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Χαραλάμπους (8') και Ανδρόνικος Κακουλλής (29', 48' πεν.). Στο ντέρμπι βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Στη βαθμολογία πλέον η Ομόνοια βρίσκεται στους 50 βαθμούς και ακολουθεί με 49 το ΑΠΟΕΛ.

Το kerkida.net ήταν στο γήπεδο και σας μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!